Avoimet työpaikat

Pääarvioijan paikka haussa


Olemme avanneen ​​haun uuden pääarvioijan virkaan. Pääarvioijana työsi on arvioida akkreditoitujen toimijoiden pätevyyttä. Aiempi työkokemus ratkaisee, mitkä asiakkaat ovat vastuullasi. Teet töitä akkreditointiyksikössämme FINASissa, missä kollegoinasi on noin kaksikymmentä pätevyyden arvioinnin ammattilaista. 

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto luonnontieteiden tai tekniikan alalta. Olet aiemmassa työssäsi perehtynyt laadunhallinnan ja laadunvarmistuksen käytäntöihin ja sovellut pääarvioijan tehtäviin. Luemme työkokemuksen arvioijana eduksi. Lisäksi sinulla on yhteistyökykyä ja palveluhenkisyyttä,  oma-aloitteinen ja vastuullinen työskentelytapa,  valmiutta matkustaa,  erinomainen suomen kielen taito ja kyky selkeään suulliseen ja kirjalliseen ilmaisuun.

Kielitaitosi täyttää virkamieskriteerit: puhut ja kirjoitat vähintään tyydyttävästi ruotsia. Hyvä ruotsin kielen taito lasketaan eduksi. Englannin kielen taitosi on hyvä, eli pystyt tekemään sujuvasti kansainvälistä yhteistyötä.

Aloituspalkkasi on 4350 euroa. Palkkasi koostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta, joka on 3679 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksamme henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvan palkanosan, joka on enintään 43,5 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Uutena työntekijänä tehtävänkohtainen palkanosasi on 18,25 %. Tehtäväsi sijoittuu virastomme palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 109.​


Hakuaika päättyy 16.8.2021 klo 14.30 ja lisää tietoa tehtävästä antaa  Ryhmäpäällikkö Katriina Luoma katriina.luoma@finas.fi p. 029 505 2102


Hae tehtävää Valtiolle.fi kautta:

Valtiolle.fi​avoimet; työpaikat