Sisäänkirjautuminen

Asiakastapahtuma FINAS-päivä lähestyy

17.5.2023
Olethan jo ilmoittautunut FINAS-päivään? Tänä vuonna asiakkaillemme suunnattu ja jo perinteeksi muodostunut FINAS-päivä järjestetään koronavuosien jälkeen taas paikan päällä ja toivomme näkevämme mahdollisimman monen teistä Sokos hotelli Triplassa Pasilassa 8.6. Hybriditilaisuuteen on myös mahdollisuus osallistua etäyhteyksien avulla.

​​

FINAS-päivä järjestetään tällä kertaa teemalla Akkreditointi tulevaisuuden tukipilarina ja olemme kutsuneet koolle joukon asiantuntijoita puhumaan aiheesta laajemmin.

Eurooppalainen akkreditointiorganisaatio EA on osallistunut Euroopan laajuiseen rintasyövän laatuohjelmaprojektiin ja projektin vetäjä Tuija Sinervo kertoo tästä tärkeästä aiheesta omassa esityksessään.

Entä miten tietoa ja tekoälyä pitäisi hyödyntää ja miltä tulevaisuus näyttää futuristin näkökannalta? Mukana keskustelemassa aiheesta on mm. tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa opiskellut futuristi ja tietokirjailija Perttu Pölönen, joka on saanut erinomaista palautetta kyvystään herätellä ja ravistella yleisöään ajattelemaan isommin.

Ja mikäli akkreditoinnissanne riskienhallinta, poikkeamien korjaukset ja syyanalyysit ovat mietityttäneet, on FINAS-päivän aikana myös oiva tilaisuus perehtyä tähän tarkemmin.

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan näistä aiheista joko paikan päälle tai etänä!

Lisätietoa tapahtumasta, ilmoittautumisesta ja päivän ohjelma löytyy nettisivuiltamme (linkki)


FINASpäivä