Sisäänkirjautuminen

Ajankohtaista laboratoriorintamalta -koulutustilaisuus 1.-2.10.2019

13.8.2019


Ruokavirasto, FINAS ja Valvira järjestävät Ajankohtaista laboratoriorintamalla -koulutustilaisuuden Ruokavirastossa Helsingin Viikissä 1.-2.10. 2019

​Ensimmäisenä päivänä käsitellään mm. lainsäädännön ja tutkimuksen ajankohtaisaiheita ja toisena päivänä syvennytään menetelmiin ja analytiikkaan. Koulutus on tarkoitettu Ruokaviraston hyväksymille laboratorioille, ympäristöterveydenhuollon valvontaviranomaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Koulutus on maksuton.

Tilaisuuden ohjelma on saatavilla Ruokaviraston sivuilla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tilaisuuteen 20.9.2019 mennessä koulutuspalvelu Boostin kautta. Ilmoittautumislomakkeen lisätiedoissa on ilmoitettava, jos osallistuu etäyhteyden kautta. 

Etäyhteydet

Tilaisuuteen voi osallistua etäyhteydellä skype-neuvottelupuhelun kautta. Ruokavirasto lähettää ennen koulutusta linkin neuvottelupuheluun osallistumista varten niille, jotka ovat ilmoittautumislomakkeella kertoneet osallistuvansa etäyhteydellä. Skype-neuvottelupuhelussa on riski huonosta kuuluvuudesta ja näkyvyydestä sekä rajoitettu osallistujamäärä.

Ruokaviraston Oulun ja Turun toimipisteistä on varattu neuvottelutilat tilaisuuteen osallistumista varten. Myös muiden Ruokaviraston toimipaikkojen neuvotteluhuoneiden varausmahdollisuutta voi tiedustella Ruokavirastosta. Aluehallintovirastoista, valvontayksiköistä ym. toimipaikoista osallistujia pyydetään itse varaamaan tilat osallistumista varten.

Etäyhteydellä osallistuvien tulee ehdottomasti mainita ilmoittautumisen yhteydessä, että osallistuu etäyhteydellä.

 

Tervetuloa mukaan labrapäiville!

Lisätietoja: Ylitarkastaja Taija Rissanen, p. 029 520 4931, etunimi.sukunimi@ruokavirasto.fi